[일반] 김지아-pinocchio를 읽고
김지아
2011-11-21

geppeto made a wooden puppet and name him pinocchio. pinocchio joined the puppet show. he was very good and the puppet master was pleased and gave pinocchio a gold coin. "where was coin?" aske the blue fairy. 'a lost it. " lied pinocchio. and then his nose began to grow long. and he in to the fish's tomach. pinocchio saw a light. a man was holding a candle. it was Geppeto. "Geppeto!'he shout. and pinocchio gave Geppeto the gold coin and said, "i really promise to be good from no w be good." and the pinocchio into a real boy.