[일반] 김지아-the three little pigs를 읽고
김지아
2011-11-21

once there were three pigs who lived near a forest. "now that you are all ground up, go build and lived in houses of your own." said the mother pig. and they build they house. the first pig built his house of straw. the second pig built his house out of wood. the third pig built a sturdy house using bricks. one day, the wolf came to the first pig's house. "may i come in?" "no, you don't come in!" the angry wolf easily blew the straw house down. the first pig ran to the second's house, and kicked the house very hard with his foot. and they ran to the third pig's brick house and locked the door. the wolf kicked and tried to blow down the brick house, but the house is very strong. the angry wolf climbed up the roof and entered the house through the chimney. however, the wolf fell right into the pot of boling wather and died. the three pigs are very,very happy.