[일반] 김지아-the little red hen를 읽고
김지아
2011-11-15

the little red hen lived in the farmyard with her chicks in the field.she found some wheat. "who will help me plant this wheat?" "not I."said the cat. "not I" said the dog "and,not I."said the pig. "then I will."she said.she planted the wheat by herself. when the wheat was ripe,she asked,"who will help mr cut this weat?" "not I."said the cat. "not I"said the dog. "and,not I"said the pig. "then I will."she said,she cut the wheat by herself. and she ground flour at the mill, and baked the bread by herself. "who will help me eat this warm bread?" yes, I will !"said the cat, yes, I will !"said the dog. "and, I will !"said the pig. "not you, cat,dog,and pig!" "you didn't help me at all.so, i'm going to eat this bread all by myself." the little red hen called the chicks to help her. then they ate warm bread all up yummy.