[일반] 김지아-little red riding hood을 읽고
김지아
2011-11-15

once there lived a little girl namsd little red rideng hood on the edge of a big forest. one morning her mother said,"take this basket to grandmother who's sick in bed." she walk into the forest. suddenly abig wolf asked her,"where are you going?"he ask her. "to my grandmother's."the girl replided." the wolf go to grand mother's house, andand ate her up in one gulp. then he put on her nightgown and waited the little red riding hood. soon,the little red riding hood arrive at her grandmother's house. just then, the wolf sprang out of bed. and tried to eat the little girl, too. A woodcutter the scream. he came the house, and killed the wolf. then grandmother walked out of the wolf's stomach. and they are dilicious cakes and tea that mother sent with the woodcutter.