[일반] 김지아- the ugly duckling을 읽고
김지아
2011-11-15

A duck sat on her eggs.at last the eggs cracked open .but one big egg is not open. mother duck sat on his egg and watied. at last the big egg cracked open, too. but what an ugly duckling he was. one of ducks pecked the ugly ducking. so, he ran away from the farm. one day, the ugly duckling saw a beautiful swan on the pond. he looked down at the clear wathert and he saw his face. he is surprised! beacause, it was the face of a beautiful swan.