[일반] 'the frog prince'를 읽고
여구미호
2011-11-14

there was a princess. she love play with she's golden ball. one day , princess bounch into the pond while she was playing it. princess asked the frog in the pond. she says, "if you get my ball back. then, i'll give you anything you want."the frog jumped and catch the ball. he threw the golden ball to the princess. princess caughtch, and ran to the place. and she only say there, "thank you." the frog is very angry. he says to princess,"princess! I would like to eat with you!" princess is very surprised. the king says, "you must keep the promise you made." frog lay down on her bed. next day ,the frog was gone. next her bed,,there was a charming prince instead. "who are you?" she says."i am your frog!the prince said with smile. "long ago, a terrible witch cast aspell on me, and turned me into afrog. she said i could be a prince again if i am sleep on the princess's bed.thank you for helpingme become a prince again, my dear princess.the prince and princess got a marriedand of corse they livrd happily ever after.