[일반] 김서현-A sad crying Frog줄거리....
3학년6반서현
2011-11-14

title: A sad crying Frog The book looks like fun to me. So read the book. Once upon a time, a mother frog and baby frog lived together. The baby frog alwas did the opposite to what his mother said. when his mather got sick, momther said to baby frog."Baby,bury me near the stream." Finally, momther frog dide. It started to rain. Baby frog buried his mother near the stream. It started to rain. soon, momther frog's grave floated away, Baby frog regretted it and cried. I follow my mother all the time.