[일반] 3-6 이창하 'The animal' Team vs the birds' team'을 읽고
☆달빛star☆
2011-11-07

title : the animal' team ws the brids' team main charator : animals a lione clls all the animals and birds in the forest. He says, "Let's play ball games today. I am the captain of the animals' team and the eagle is the captain of the birds' team." The lion asks, "Does the fox have teeth?" "yes, he does" the elephant answers. A lion says,"Then he can join my team." The fox joins the lion's team. The eagle says. "Then she can join my team." The parrot goes to the eagle's team. A bat comes late. He goes to the lion's team first and asks, "Cn i join your team.?" The lion says, "No, You have wings. Go to the eagles's team." The bat goes to the eagle's team, but the eagle says, "No, You have teeth. You cannot be on my team." The bat goes to the lion's team again and begs, " I have teeth. please, let me be on your team." Finally the lion says, "OK. You can be on my team." They start the ball game. The birds' team is strong. Birds fly and catch the ball in the air. Animals can't fly and get the ball. Then the bat flies into the air and catches the ball.Again and again the bat catches the ball. He wins the game for the animals. The lion is happy and says, "My friend, you are a great player. You have teeth and you can always be on my team." I like bat. because bat has teeth and bat can fly.