[일반] 3-6 이창하'the happy prince'를 읽고
☆달빛star☆
2011-11-07

title : the happy prince character : prince, swallow there was a statue of the prince in a sity, He had two aspphire eyes. One day, a swallow flew over the city. He saw the prince crying. "Why are you crying?" asked the swallow. "Look at the poor boy. He has a high fever and wants some oranges. But his mom doesn't have money. I want to give one of my sapphire eyes," said the prince. That night, the swallow put the sapphire beside the boy's mom. The next day, she thanked God and bought some oranges for the boy. TH boy was getting better. Th prince and the swallow were happy. A few days later, the prince was crying again. "Look at the poor girl. She was selling the matches, but she dropped her matches in the gutter. I want to give the other sapphire eye to her," said the prince."Please don't do that. you can't see anything," said the swallow. "I'll be okay. The sapphire is mine, but I don't need it," said the prince. "I'm worried about you," said the swallow. The prince said, "If we share, we will be happier." THe swallow dropped the sapphire into the girl's palm. she went home happily. the prince and the swallow were happy too. I feel impression in this book.