[일반] 3-6 이창하 'turtle boat'을 읽고
☆달빛star☆
2011-11-07

title : Turtle boat character : father turtle, mother turtle, baby turtle baby turtle like wander in the sea. baby turtle has discontent. because baby turtle don't go many place in the sea. when baby turtle is wander, he saw shark and adult fight in the sea. that time father turtle is help adult so father turtle is win. I want to help friend and people.